Gelaatsverzorging

Jean D’Arcel Sensitive: een verzorgingslijn voor de gevoelige huid

Effectieve anti-stress verzorging met neuropeptiden.

De huid reageert snel op omgevings-en weerinvloeden met irritaties en rode plekken.

Uv-straling en ruimtes met klimaatregeling dragen er toe bij dat de natuurlijke barrièrefunctie van de huid verder afneemt: ze wordt droog, raakt gespannen, jeukt en gaat schilferen. Ook de verkeerde verzorging kan de huid irriteren.

Stress vertraagt het herstel van de huid en stelt de afweermechanismen buiten werking. De belangrijke beschermlaag wordt meer doorlaatbaar, de huid verliest meer vocht.

De producten voor gevoelige en hypergevoelige huid zijn gebaseerd op innovatieve werkzame stoffen uit het moderne cosmetica-onderzoek, waarin kalmering en bescherming centraal staan.

Alles wat de huid onnodig kan belasten of irriteren, wordt weggelaten in de producten.

Naast uiterst werkzame anti-stress neuropeptiden bevatten de producten uitsluitend geselecteerde milde werkzame stoffen met een hoge zuiveringsgraad, zijn ze parfumloos en bevatten ze geen op minerale olie gebaseerde grondstoffen, siliconen, PEG’s of parabenen.

 

Jean D’Arcel ArcelMed

De ArcelMed producten representeren een nieuwe generatie cosmetica die een brug slaat tussen de zuivere cosmetiek en een cosmetische lokale behandeling als begeleiding van een medische therapie.

Jean D’Arcel heeft dit medische verzorgingssysteem ontwikkeld samen met een team artsen van een gerenommeerde kliniek voor esthetisch-plastische chirurgie.

De combinatie van de nieuwste dermatologische inzichten, de kennis van esthetisch-plastische chirurgen en medisch georiënteerde schoonheidsspecialisten leidt tot overtuigende resultaten.

ArcelMed is een professionele cosmetica, vervaardigd volgens bijzonder zorgvuldige procedures en met combinaties van werkzame stoffen  .

Het moderne verzorgingssysteem biedt oplossingen voor een succesvolle verbetering van het huidbeeld, de verzorging van een geprikkelde, gevoelige huid, pigmentstoringen en de voor- en nazorg van dermatologische en esthetisch-plastische ingrepen.

Met het ArcelMed verzorgingsprogramma worden niet alleen rimpels en lijnen vermeden, maar ook het verlies van elasticiteit tegengewerkt, zodat de huid haar vastheid en steun terugkrijgt.

Met ArcelMed komen cosmetiek en geneeskunde dichter bij elkaar!